Jaa |

Yhteystiedot

Hanna-Maija Saarimaa
puheenjohtaja

p. (02) 728 1100 ja 044 551 4057
hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi

Tässä on paikka sinulle tulla mukaan kotiseututyöhön
sihteeri

Kotiseutuyhdistyksemme on vailla sihteeriä. Mikäli koet kiinnostusta kotiseututyöhön ja yhdessä tekemiseen, ota ihmeessä yhteyttä puheenjohtajaamme Hanna-Maijaan. Hän kertoo mielellään lisää toiminnasta ja vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

Hannele Nieminen
Wanhanajan markkinoiden myyntipaikkojen varaukset

p. 0400 432 136
han.nieminen(at)gmail.com

Aulikki Randelin
rahastonhoitaja

p. 0400 011 254
arandelin(at)gmail.com

Liity jäseneksi

Kaikki kotiseututoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita yhdistyksemme jäseniksi ja mukaan toimintaan.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 €/v. Jäsenyys ei velvoita minkäänlaiseen aktiivisuuteen tai osallistumiseen. Voit olla jäsenenä myös arvopohjalta eli tukemassa omalta osaltasi kotiseudullasi tehtävää kotiseututyötä ja osoittaa arvostustasi kotiseututoimintaan. Joskin olet todella lämpimästi tervetullut osallistumaan aktiivisesti kaikkeen toimintaan ja tuomaan toimintaan omaa osaamistasi omien mahdollisuuksiesi mukaan.

Olemme siirtyneet Membook jäsenrekisteripalveluun. Pääset liittymään jäseneksi kahdella tavalla riippuen siitä, haluatko käyttää yhteystietoina sähköpostia (suositellaan) vai pelkästään kotiosoitettasi.

Jos käytät sähköpostia:

Lähetä sähköpostiosoitteesi ja nimesi Aimo Leskelälle, aimo.leskela(at)outlook.com tai p. 040-503 1810. Aimo lisää tietosi jäsenrekisteriin ja lähettää sinulle sähköpostilla lisätietoa ja kutsun rekisteröityä Membookin palvelussa olevaan Muurlan kotiseutuyhdistyksen yhteisöön. Rekisteröityminen palveluun ei ole pakollista, joskin rekisteröitymisen jälkeen pääset itse näkemään omat tietosi jäsenrekisterissä ja tarvittaessa myös päivittämään niitä. Joka tapauksessa saat jatkossa yhdistyksen lähettämät viestit ja jäsenmaksulaskut sähköpostisi kautta.

 

Jos ET käytä sähköpostia: 

Ilmoita nimesi ja kotiosoitteesi Aimo Leskelälle p. 040-503 1810. Aimo lisää tietosi jäsenrekisteriin. Saat jatkossa yhdistyksen jäsenmaksulaskun ja sen yhteydessä jäsentiedotteen kirjepostilla kotiosoitteeseesi.

 

Tutustu rekisteriselosteeseen.