Liity jäseneksi

Kaikki kotiseututoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita yhdistyksemme jäseniksi ja mukaan toimintaan.

Yhdistyksen henkilöjäsenmaksu on 10 €/v. Myös yritykset ovat tervetulleita yhdistyksen tukijoiksi kannattajajäseninä. Kannattajajäsenen vuosimaksu on 25 €. Halutessasi tukea kotiseututoimintaa liittymättä yhdistyksen jäseneksi, voit koska tahansa siirtää vapaavalintaisen  lahjoitussumman Muurlan kotiseutuyhdistys ry:n tilille FI10 5410 2040 0040 29. 

Voit olla jäsenenä arvopohjalta eli tukemassa taloudellisesti omalta osaltasi kotiseudullasi tehtävää kotiseututyötä ja osoittaa näin arvostustasi kotiseututoimintaan. Jäsenyys ei siis velvoita sinua minkäänlaiseen aktiivisuuteen tai osallistumiseen, joskin olet enemmän kuin tervetullut osallistumaan aktiivisesti toimintaan ja tuomaan mukaan omaa osaamistasi omien mahdollisuuksiesi mukaan. Kaikki uudet jäsenet saavat liittymislahjana yhdistyksen historiikin, jonka voit noutaa itsellesi esimerkiksi kevät- tai syyskokouksesta, kesällä Kotiseutumuseo Honkalasta tai Wanhanajan markkinoilta. Muusta historiikin toimitustavasta voit sopia olemalla yhteydessä Hanna-Maija Saarimaahan, hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi

Tutustu yhdistyksen kevätkokouksessa 24.3.2024 ja PRH:ssa 26.4.2024 hyväksyttyihin sääntöihin.

Muun muassa seuraavat kannattajajäsenyritykset ovat mukana tukemassa kotiseututyötä:

  • Aluehuolto Vesa Leppämäki, koneurakointi
  • Blueberry Swamp Ay, teollisuussiivous
  • Eriksbergin kartano
  • Harri Virtanen Oy, työkalujen erikoisliike
  • Salon Konehuolto Oksanen Oy, maatalouskoneiden huolto ja korjaus
  • Softsalo Oy, maatilojen ja pienyritysten ohjelmistot

Miten liittyä?

Käytämme Membook jäsenrekisteripalvelua. Pääset liittymään jäseneksi kahdella tavalla riippuen siitä, haluatko käyttää yhteystietoina sähköpostia (suositellaan) vai pelkästään kotiosoitettasi (muistathan ilmoittaa osoitteenmuutoksestasi). Vuoden 2024 jäsenmaksut lähtevät maksuun 2.4.

Jos käytät sähköpostia:

Lähetä sähköpostiosoitteesi ja nimesi Aimo Leskelälle, aimo.leskela(at)outlook.com tai p. 040-503 1810. Aimo lisää tietosi jäsenrekisteriin ja lähettää sinulle sähköpostilla lisätietoa ja kutsun rekisteröityä Membookin palvelussa olevaan Muurlan kotiseutuyhdistyksen yhteisöön. Rekisteröityminen palveluun ei ole pakollista, joskin rekisteröitymisen jälkeen pääset itse näkemään omat tietosi jäsenrekisterissä ja tarvittaessa myös päivittämään niitä. Joka tapauksessa saat jatkossa yhdistyksen lähettämät viestit ja jäsenmaksulaskut sähköpostisi kautta.

 

Jos ET käytä sähköpostia: 

Ilmoita nimesi ja kotiosoitteesi Aimo Leskelälle p. 040-503 1810. Aimo lisää tietosi jäsenrekisteriin. Saat jatkossa yhdistyksen jäsenmaksulaskun ja sen yhteydessä jäsentiedotteen kirjepostilla kotiosoitteeseesi.

Tutustu tietosuojaselosteeseen