Jaa |

Ajankohtaista

MUURLAN KOTISEUTUYHDISTYKSEN KEVÄT- JA SYYSKOKOUS

Koronavirustilanteen estettyä keväällä yhdistyksen kevätkokouksen pitämisen, järjestetään sunnuntaina 25.10.2020 yhdistyksen kevät- ja syyskokous. Kokous pidetään Muurlan koulun ruokalassa, osoite Robintie 30, klo 18.00. Vahva maskisuositus.

Tervetuloa kaikki toiminnasta kiinnostuneet!


PAIKALLISET ITSENÄISYYSPÄIVÄJUHLAT JÄÄVÄT VUONNA 2020 VÄLIIN

Salon kaupungin suosituksen mukaisesti vuonna 2020 Muurlassa ei näillä näkymin tulla järjestämään paikallista Itsenäisyyspäiväjuhlaa koronavirustartuntojen leviämisen estämiseksi. 


KIITOKSET MUURLAN WANHANAJAN MARKKINAVIERAILLE, MYYJILLE, ESIINTYJILLE JA JÄRJESTÄJÄYHDISTYKSILLE 

Perinteistä poiketen Muurlan Wanhanajan markkinat järjestettiin elokuun viimeisen viikonlopun sijaan syyskuun ensimmäisenä lauantaina eli 5.9.20. Kiitokset kaikille markkinavieraille, -myyjille, -esiintyjille sekä eri järjestäjäyhdistyksille osallistumisesta Muurlan markkinapäivään. 

Kesällä 2021 palataan taas perinteiseen aikatauluun ja Muurlan Wanhanajan markkinat järjestetään lauantaina 28.8.2021. Tapaamisiin tuolloin jo toivonmukaan normaaleissa olosuhteissa.


KESÄSUNNUNTAINÄYTTELYT MUURLASSA KIITTÄVÄT KÄVIJÖITÄÄN 

Kiitämme kesällä Viljo Hurmeen ateljeekodin "Oikku" -näyttelyssä käyneitä sekä Honkalan talon Muurlan kouluista kiinnostuneita vierailijoita. Kotiseutuyhdistys on edelleen kiinnostunut taltioimaan valokuvia ja tietoja Muurlan kouluista, joten otathan yhteyttä hanna-maija.saarimaa (at)muurla.salonseutu.fi. 


Maaliskuun 2017 alussa tuli ohikulkijalta tieto, että kotiseutumuseo Honkalan pihanpuoleinen ikkuna on raollaan ja lasi rikki. Museoon oli murtauduttu jossain vaiheessa marraskuun alun ja helmikuun lopun välillä. Museoväen harmiksi talosta oli anastettu mm. kaksi seinäkelloa, pöytäkello, puhelin, kynttilänjalka, puu- ja metallirasiat, Arabian kahvikuppeja, maitokannu, kermanekka, haarukoita, veitsiä, lasiset suola-astiat, vanhoja rahoja, erilaisia koriste-esineitä ja muuta pikkutavaraa. Ikkunan lisäksi ei ollut onneksi muuta rikottu. Piharakennuksessakin oli käyty, mutta onneksi varkaat olivat todenneet, että museoesineillä ei ole rahallista arvoa.

Mikäli kuitenkin silmiisi osuu ko. museomerkittyjä tavaroita, otathan ystävällisesti yhteyttä hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin). 

Muurla_haarukat_1623.jpgMuurla_seinakello_1563.jpgMuurla_seinakello_253.jpg


Kasvaako pihallasi Muurlassa 1967 istutettu Kotikuusi/Itsenäisyyden kuusi? Ilmoita puusta: hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin).