Honkalan talo, Muurlan kotiseutumuseo

Kotiseutumuseona vuodesta 1989 toiminut Honkalan talo on hyvin alkuperäisen asunsa säilyttänyt 1900-luvun alun elämäntyylistä kertova mökki, joka kodinomaisuudellaan eroaa lähiseudun muista museoista. Piharakennuksessa on maaseudun erilaisista töistä kertova näyttelykokonaisuus.  

Perusnäyttelyn lisäksi museoon kootaan vuosittain vaihtuva teemanäyttely. Kesän 2024 näyttelystä Läskisoosi ja muit herkui saa maistiaisia Muurlan kirjaston Sopukassa kesäkuussa kirjaston aukioloaikoina. Honkalaan näyttelyä laajennetaan ja pääset tutustumaan vielä monipuolisemmin entisajan ruokailuun liittyviin aineksiin, välineisiin ja tapoihin. Honkalan näyttely on avoinna  kesäsunnuntaisin 30.6. - 25.08.2024 klo 13-15. 

Vapaaehtoisella sisäänpääsymaksulla olet tukemassa Muurlan kotiseutu- ja museotoimintaa. Honkalan talo, Muurlan urheilukentän kupeessa, Muurlantie 134 on avoinna pääsääntöisesti kesäsunnuntaisin. Muina aikoina ja ryhmille sopimuksen mukaan. Tiedustelut Hanna-Maija Saarimaa, p. 044 551 4057 tai hanna-maija.saarimaa@muurla.salonseutu.fi.